Tjänster

läs mer om vilka tjänster Eheda Redovisning KB kan hjälpa dig med

En bokföringsbyrå med 50 års erfarenhet

Vårt mål är att göra din vardag som företagare enklare. Med vår kunskap och erfarenhet vill vi hjälpa dig minska din stress och ge dig möjlighet att fokusera på det som är viktigast för dig och ditt företag. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda nedan.

Bokföring

Bokföring

Med hjälp av EHEDA Redovisning kan du få den hjälp du behöver för att göra bokföringen smidig och effektiv.

EHEDA Redovisning är en pålitlig och erfaren bokföringsbyrå som erbjuder en mängd olika tjänster inom bokföring och redovisning. Vi har ett brett arbetsområde och vänder oss särskilt till småföretagare inom servicebranschen. Vi förstår att som småföretagare behöver du all hjälp du kan få när det gäller att driva ditt företag, och vi är här för att underlätta för dig.

En av våra mest efterfrågade tjänster är löpande bokföring. Det innebär att vi sköter din bokföring kontinuerligt och håller den uppdaterad i realtid. Vi ser till att alla dina ekonomiska transaktioner registreras korrekt och att du har full kontroll över ditt företags ekonomi. 

Bokslut

Bokslut

Vi på EHEDA Redovisning har kunskap och erfarenhet inom bokföring och redovisning, vilket gör oss väl rustade för att genomföra ett noggrant och korrekt bokslut för ditt företag. Vi går igenom dina ekonomiska transaktioner och säkerställer att de har bokförts på rätt sätt. Vi gör också nödvändiga justeringar och avstämningar för att säkerställa att bokslutet är i enlighet med gällande lagar och förordningar.

När bokslutet är klart sammanställer vi det i form av en årsredovisning, som är ett offentligt dokument som måste lämnas in till Bolagsverket.

Lönekörning

Lönekörning

Lönekörning är en viktig del av företagets ekonomi och innebär att vi tar hand om allt som rör löner och anställdas ersättning.

När det gäller lönekörning tar vi hand om all administration kring löner och förmåner för dina anställda. Det inkluderar att beräkna och hantera skatteavdrag, sociala avgifter, samt se till att våra klienter får alla uppgifter i god tid för att kunna rapportera till Skatteverket och andra myndigheter. Vi ser också till att följa alla lagar och regler som gäller för lönehantering och att allt sker korrekt och i tid.

Deklaration

Deklaration

Att deklarera innebär att du redovisar ditt företags inkomster och utgifter för att beräkna hur mycket skatt du ska betala. Det kan vara en komplicerad process med många regler och krav, men vi på Eheda Redovisning KB har kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig genom den.

Vi kan hjälpa dig att fylla i och lämna in deklarationsblanketter, samt se till att du får rätt avdrag och bidrag. Vi kan också ge råd och tips för att optimera din skattesituation och minimera skattebetalningar. Genom att anlita oss för deklarationen kan du vara säker på att allt utförs korrekt och i enlighet med gällande lagar och regler.

Varför du ska välja Eheda Redovisning KB

Specialister på småföretag

Vi arbetar hårt för att bygga långsiktiga relationer och vara en pålitlig partner för ditt företag.

Flexibla öppetider

Vi vet att tiden är viktig för dig som företagare. Därför är vi inte bundna till vanliga arbetstider. Vi är tillgängliga när det passar dig, även på helger.

Vi gör din vardag enklare

Vi har erfarenhet av att arbeta med småföretag inom servicebranschen och förstår de specifika utmaningar och behov som dessa företag har.

Eheda Redovisning KB

Hos oss är du som klient alltid i fokus och vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga service för att hjälpa dig driva ditt företag framåt.

Vi förstår att som småföretagare kan det vara svårt att hantera allt som kommer med att driva ett företag. Därför erbjuder vi en rad olika tjänster för att underlätta för dig

Läs mer om oss